Gemeenschappelijke ruimtes en trappenhuizen

Vve, woningcorporaties, flats, bedrijfspanden en bewoners
Het is belangrijk dat iedereen tevreden is en daar zijn wij ons van bewust. Wij luisteren dan ook graag naar de wensen van de verschillende partijen en onze medewerkers spelen hier op in. 

Want niet alleen de opdrachtgever is onze klant, ook de duizenden bewoners zien wij als klant. Wij zijn iedereen graag van dienst met onze schoonmaakwerkzaamheden.

Trappenhuis laten schoonmaken

Een schoon trappenhuis is belangrijk voor de uitstraling en het onderhoud van een gebouw. Of het nu gaat om een flat, appartementencomplex, kantoorgebouw of bedrijfspand, het trappenhuis schoonmaken hoort een vast terug kerend onderdeel te zijn van de schoonmaakwerkzaamheden.

Het trapportaal wordt veel gebruikt en daardoor snel vies. Stof, zand en vuil wordt meegelopen van buiten naar binnen, mensen morsen eten of drinken en vaak wordt er afval achtergelaten.

Om ervoor te zorgen dat vuil niet hardnekkig wordt en uiteindelijk tot schade of verval leidt, is het belangrijk een trappenhuis regelmatig schoon te maken. Uiteindelijk zullen onderhoudskosten lager zijn wanneer een object goed schoon gehouden wordt.

Het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimtes zorgt er tevens voor dat meer vervuiling voorkomen wordt. Het is bijvoorbeeld bewezen dat men meer geneigd is afval achter te laten op plekken waar al afval ligt dan wanneer een ruimte schoon en onderhouden is

  Aan welke werkzaamheden moet u denken bij Rijnaard?

  Wij hebben het voor u op een rijtje gezet:
• Schoonmaak van gemeenschappelijke delen,  galerijen, portieken, entrees,             trappenhuizen etc.
• Vloeronderhoud.
• Schoonmaken van containerruimten 

 

 

 

 

Wilt u ook graag van onze schoonmaakdiensten gebruik maken? Dan kunt u ons    aangeven waar u interesse in heeft en dan kunnen wij u daarover verder informeren. Het kan ook dat u via, via van ons heeft gehoord en daardoor interesse heeft. Wij horen het in ieder geval graag van u. Veel openbare ruimten kunnen namelijk veel schoner en daarvoor staan wij iedere dag klaar. Als wij u van dienst kunnen zijn, dan weet u waar u nu moet zijn!