Rijnaard verzorgt professioneel onderhoud van vloeren. Reken op ons als u uw vloer of tapijt wilt laten reinigen.

Worden uw vloeren intensief gebruikt en bent u op zoek naar een bedrijf dat aan alle vormen van vloeronderhoud doet? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Rijnaard aan het goede adres. Waarom? Wij hebben alle vakkundigheid en techniek in huis om uw vloer er weer goed uit te laten zien. Wij streven naar een goed uitziende vloer op de lange termijn en gebruiken bij het vloeronderhoud alleen milieuvriendelijke producten!

U kunt bij u linoleum/marmoleum/pvc vloer kiezen voor periodiek vloeronderhoud door middel van sprayen en opblokken. Hierdoor worden kleine beschadigingen verwijderd en blijft u vloer langer in goede staat.Soms is het ook nodig om eerst weer een goede basis te leggen en de vloer te schrobben en te voorzien van een dubbele waslaag.

Bij de div harde vloeren, denk aan bijv.sanitaire ruimtes, reinigen wij deze door middel van het schrobben en water zuigen.

 

Tapijt reinigen

Dagelijks  stofzuigen is niet voldoende om zachte vloerbedekking langdurig schoon te houden. Regelmatig is een grondige tapijtreiniging of zelfs een dieptereiniging nodig.

Verschillende methoden tapijtreiniging:

Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn verschillende technieken mogelijk. Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking gebruiken we:

  • De bonnetmethode;
  • De sproei-extractiemethode;