Grote schoonmaak /Eenmalige schoonmaak/opleveringsschoonmaak

Een schoon pand helpt bij een frisse start! Daarom werken wij samen met woningbouw, makelaars en aannemers. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u graag schoon de woning in? Dan kunt u nu voor Rijnaard kiezen. Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar.

Grondige schoonmaakbeurt
Nieuwbouw heeft bij oplevering nog een grondige opfrisbeurt nodig, voordat de woning in gebruik wordt genomen. Rijnaard Schoonmaak & Onderhoud werkt als partner van aannemers , makelaarskantoren en woningbouwverenigingen . Wij gaan goed en grondig te werk en klanten hoeven alleen te bellen om verzekerd te zijn van een perfecte oplevering. Daarom staat Rijnaard, uw schoonmaakbedrijf in Zuid Holland, ook voor u klaar! Ook bij een bestaande woning zorgt Rijnaard voor een frisse start! Een opleveringsschoonmaak door de mensen van Rijnaard is ideaal bij verhuizing: we kunnen uw oude pand schoonmaken voor de oplevering aan de verhuurder of koper en uw nieuwe pand schoonmaken.

Schoonmaken levert geld op
Als u wilt verhuizen en u wilt van tevoren uw eigen woning verkopen, dan is het fijn dat uw woning netjes oogt. Daar kan ons schoonmaakbedrijf u in ondersteunen. Wij zorgen er voor dat alles wordt gepoetst. Hygiëne is van belang en als de kijkers zien dat het er allemaal goed uitziet en netjes is bijgehouden, is de kans van verkopen ook groter! Daarom kunt u nu kiezen voor Rijnaard Schoonmaak & Onderhoud  dan helpen wij graag met het succesvol verkopen van uw woning! Net dat kleine beetje extra zorg aan uw woning besteden, kan net de doorslag zijn voor de kopende partij. .

 

Vraag ook naar onze extra service zoals;

* Gaatjes dichten muren

* Verwijderen vloerbedekking/laminaat

* Afvoeren van grof vuil

* Behang afstomen

* En meer